Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Všechny texty, obrázky a fotografie jsou majetkem společnosti  NAPA Dobříš s.r.o. Kopírovat obsah těchto stránek můžete jen se souhlasem jednatele společnosti   NAPA Dobříš s.r.o.

 

Jsme výrobní firma, prodejnu s výdejnou e-shopu máme v sídle firmy. Otevírací doba

Pondělí-Čtvrtek 9-14
Pátek                  9-12 

od 15.10. 2018 bude pracovní doba upravena viz. Novinky

Zde uvádím několik prodejen (nejedná se o prodejny firmy NAPA Dobříš s.r.o.), kde můžete  kvalitní české kožené rukavice NAPA v širším sortimentu koupit:

např:

Praha:

České kožené zboží, Truhlářská 10, Praha 1

Kožešnictví Kreibich, Michalská 14, Praha 1

Kožešiny Kubín, Vítězná 443/12, Praha 1 Újezd

Pardubice:

Kabelky Hajn, Třida Míru 60, Machoňova pasáž

Hradec Králové:

Prodejna Hajn, Aupark, Gočárova třída 1754/48a

České Budějovice:

Paolin Boutique, Náměstí Přemysla Otakara II. 115/31

Bratislava:

Olga Janderlová Módné doplnky, Laurinská 6

 

ale sortiment rukavic značky NAPA můžete poptávat u všech dobrých obchodníků s koženou galanterií

 

Výroba rukavic

Jak se dělají rukavice

 

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 650,00 Kč (27,95 EUR)
skladem
Naše cena 850,00 Kč (36,55 EUR)
skladem
Naše cena 650,00 Kč (27,95 EUR)
skladem

NOVINKY

arr3Péče o rukaviceAby jste byli se svými rukavicemi spokojeni, je důležitý jejich výběr. Měli bychom vědět, k jakému... arr3Výměna rukavicV případě, že jste netrefili velikost (barvu,vzor)rukavic a chcete rukavice vyměnit postupujte... arr3Ošetřování jelenicových rukavicZde uvádíme několik zásad jak ošetřovat prací (žluté) jelenicové rukavice. Rukavice nejdříve... arr3Jak sundavat bezprsté rukaviceZde uvádíme video jak vcelku pohodlně a rychle sundat bezprsté rukavice.   ... arr3Délka zápěstí u rukavicNa základě dotazů našich zákazníků, pro lepší názornost uvádíme foto, jak měřit délku zápěstí...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 1 030,00 Kč (44,29 EUR)
skladem
Naše cena 1 500,00 Kč (64,50 EUR)
skladem
Naše cena 1 050,00 Kč (45,15 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů