Logo
Potřebujete poradit?
Po - Pá ( 8 - 16 hod )
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
14.01.2017
Péče o rukavice
Abyste byli se svými rukavicemi spokojeni, je důležitý jejich výběr. Měli bychom vědět, k jakému účelu budeme rukavice používat, podle toho zvolit mat... číst celé
05.02.2017
Výměna rukavic
V případě, že jste netrefili velikost (barvu,vzor) rukavic a chcete rukavice vyměnit postupujte prosím následovně: vytiskněte si prosím formulář pro ... číst celé
18.07.2017
Ošetřování jelenicových rukavic
Zde uvádíme několik zásad jak ošetřovat prací (žluté) jelenicové rukavice. Rukavice nejdříve namočíme do vody o teplotě max. 40 C. Po důkladném namoče... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Všechny texty, obrázky a fotografie jsou majetkem společnosti NAPA Dobříš s.r.o. Kopírovat obsah těchto stránek můžete jen se souhlasem jednatele společnosti NAPA Dobříš s.r.o.

Jsme výrobní firma, prodejnu s výdejnou e-shopu máme v sídle firmy. 

Změna otvírací doby pro vyzvednutí objednaných rukavic

Otevírací doba prodejny: 
  
Pondělí, Úterý a Čtvrtek8:30 - 14:00
Středa8:30 - 14:30
Pátek8:30 - 12:00
  
Sobota, Nedělezavřeno

Případně je možný jiný termín po telefonické dohodě.

Zde uvádím několik prodejen (nejedná se o prodejny firmy NAPA Dobříš s.r.o.), kde můžete kvalitní české kožené rukavice NAPA v širším sortimentu koupit:

např:

Praha:

České kožené zboží, Truhlářská 10, Praha 1

KREIBICH kožešiny & rukavice, Michalská 14, Praha 1

Kožešiny Kubín, Vítězná 443/12, Praha 1 Újezd

Pardubice:

Kabelky Hajn, Třida Míru 60, Machoňova pasáž

Bratislava:

Olga Janderlová Módné doplnky, Laurinská 6

ale sortiment rukavic značky NAPA můžete poptávat u všech obchodníků s kvalitní koženou galanterií

 

Výroba rukavic

Jak se dělají rukavice

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

TOPlist

Kde nás najdete

Příbramská 963

Dobříš, 26301

Kontakt a sociální média
Logo
Po - Pá ( 8 - 16 hod )
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.